Nuoret

Kotipalvelukoulutus 2014

Nuorille 4H on:

 

täynnä mahdollisuuksia, sillä 4H-harrastamisen sisältö on pitkälti sinusta itsestäsi kiinni. Otamme ideoita vastaan. Järjestämme nuorteniltoja ja koulutuksia nuorille.

4H työpalvelussa karttuu työkokemusta kerhonohjaamisesta sekä muusta työnteosta, ja taskurahaakin kertyy! Työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi siivous, ikkunanpesu, haravointi, ruohonleikkuu, koiran ulkoilutus ja ruokinta sekä lumityöt. Koulutamme töihin. Töitä voit tehdä silloin kun sinulle sopii, iltaisin, viikonloppuisin.

4H-Ajokortti työelämään auttaa sinua kun kesätyöikäsi alkaa lähestyä. 4H:n kautta voit perustaa ohjatusti oman yrityksen ja 4H- vaihto-ohjelmien suojissa pääset lähtemään maailmalle!

 

Mikäli haluat tulla mukaan työpalvelutoimintaan:

  1. Täytä Työpalvelukysely (sivun alaosassa)
  2. Ota yhteyttä toimistoon ja sovi tapaamisaika

Ensisijaisesti työllistämme 4H-jäseniä ja koulutuksen käyneitä. Jos heistä ei löydy sopivaa, niin sitten myös muita. Täytettyäsi 14 vuotta pääset työskentelemään itsenäisesti. Kursseille pääsee yli 12-vuotiaat.

Tapahtumakalenterista löydät tulevat kurssit ja tapahtumat

 


 

TYÖPALVELUKYSELY

Täytä lomake, rastita haluamasi kohdat ja "lähetä". Välitämme töitä 1.2.2018 jälkeen vain lomakkeen täyttäneille ja ensisijaisesti jäsenmaksun maksaneille.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

MS Word -tiedostoDOGSITTER Hoitosopimus.doc (64 kB)
Page0001.jpg (577 kB)
Palkkojen maksamisen aikataulut
MS Word -tiedostoTyötuntilista.doc (72 kB)

TULEVAT

KURSSIT NÄET

TAPAHTUMA-

KALENTERISTA